Reiki Vorden


Meer weten? Bel dan vrijblijvend 06 - 23 86 89 87

Transformatiespel

Wil jij inzicht krijgen in jouw kracht en belemmeringen?
In groepen van 2 tot 4 personen bewandel je je eigen levenspad – net als bij Reiki - op 4 niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het spel is bedoeld om je te helpen inzicht te krijgen in waar je kracht ligt en wat je belemmert in het omgaan met ingewikkelde thema's in je leven.
Je begint als voorbereiding op het spel met het formuleren van een doel of intentie waarmee je het spel gaat spelen. Omdat dit doel of deze intentie richting zal geven aan je spel (het is je focus), is het belangrijk dit zo helder mogelijk te formuleren. Je volgt tijdens het spel je eigen weg, maar op die weg word je ook gesteund door je medespelers en support jij hen. Onderweg krijg je diverse kaarten, zoals inzichtkaarten, engelen, belemmeringen en nog veel meer. Het spelen geeft je feedback, geeft aan hoe jij je intuïtie en vrije wil gebruikt, geeft je inzichten en helpt bij het verwerken van pijn en het omgaan met belemmeringen.
Dit spel heeft een diepe werking in je persoonlijke proces en kan veel teweeg brengen en inzicht geven. Je sluit je spel af met het kijken naar de toekomst. Wat kunnen je volgende stappen zijn om je doel te realiseren.
Het spelen van dit spel én het uitwisselen van de ervaringen daarbij, kan een waardevolle bijdrage zijn aan jouw veranderingsproces voor de komende tijd. Neem daarom als je wilt een schriftje mee voor het maken van aantekeningen.

Advies: speel het spel vanuit je Hart!

Voorbereiding
Formuleer van tevoren jouw doel waarmee je het spel wilt spelen. Kies een onderwerp dat voor jou belangrijk is en formuleer dit zo helder en duidelijk mogelijk. Om je doel te formuleren begin je met bijv.:
- ik wil meer helderheid over ...
- ik wil weten hoe ik met ... kan omgaan
- ik wil onderzoeken hoe ik ... kan oplossen
- hoe kan ik ...
Hierover hebben we dan zo nodig samen overleg.
Als je samen met vriendinnen dit spel wilt spelen, neem dan vooral contact op dan plannen we een dag naar keuze.

Kosten

De investering in jezelf bedraagt € 55,-- per persoon.


Rianne Leijten - Reiki Vorden
Lid van de Reiki Alliance

Privacy Verklaring | Copyright © 2018 Reiki Vorden