Reiki Vorden


Meer weten? Bel dan vrijblijvend 06 - 23 86 89 87

Mijn verhaal

Ik ben Rianne Leijten en wil je graag iets meer over mijzelf vertellen.
Ik ben geboren in Tilburg en ik ben in oktober 1993 in Vorden komen wonen. In 2006 ben ik getrouwd met Roelie en samen hebben wij 4 kinderen en zijn de trotse oma's van 5 kleinkinderen. Het leven heet me veel gegeven, waaronder de nodige levenslessen en uitnodigingen om mezelf verder te ontwikkelen. Daardoor geniet ik NU volop van het leven en alles wat op mijn pad komt.......
Dit doe ik door mijn passie met mensen te delen, lees daarover op mijn website:Rianne Leijten, praktijk voor Reiki en Luisterkind.

Aangesloten bij The Reiki Alliance
Ik ben lid van “The Reiki Alliance” (kortweg TRA).
Dit is een internationale vereniging van Reikimasters. Deze vereniging is in 1983 mede opgericht door Phyllis Lei Furumoto, de kleindochter van mevrouw Takata en de huidige Grandmaster. Leden van de “TRA” houden zich aan de richtlijnen zoals aangegeven door “Office of the Grand Master”, bestaande uit Phyllis Lei Furumoto en Paul Mitchell. De vereniging heeeft als hoofddoel Reiki op een zo zuiver mogelijke manier over te dragen.

Als lid van TRA onderteken je een ethiekcode, waarmee je leven en werk als Reikimaster in Usui Shiki Ryoho in overeenstemming dient te zijn. De Reiki Alliance heeft ook een klachtencommissie.
Om lid te worden van de Reiki Alliance dien je je Reiki-stamboom te kennen.

Ik hoop je snel te ontmoeten........
Rianne
Praktijk voor Reiki en Luisterkind


Rianne Leijten - Reiki Vorden
Lid van de Reiki Alliance

Privacy Verklaring | Copyright © 2018 Reiki Vorden