Reiki Vorden


Meer weten? Bel dan vrijblijvend 0575 - 55 35 28

Mijn verhaal

Ik ben Rianne Leijten en wil je graag iets meer over mijzelf vertellen.
Ik ben geboren in Tilburg en ik ben in oktober 1993 in Vorden komen wonen. In 2006 ben ik getrouwd met Roelie en samen hebben wij 4 kinderen en zijn de trotse oma's van 5 kleinkinderen. Het leven heet me veel gegeven, waaronder de nodige levenslessen en uitnodigingen om mezelf verder te ontwikkelen. Daardoor geniet ik NU volop van het leven en alles wat op mijn pad komt.......
Dit doe ik door mijn passie met mensen te delen, lees daarover op mijn website:Rianne Leijten, praktijk voor Reiki en Luisterkind.

Ik hoop je snel te ontmoeten........
Rianne
Praktijk voor Reiki en Luisterkind


Rianne Leijten - Reiki Vorden
Lid van de Reiki Alliance

Privacy Verklaring | Copyright © 2018 Reiki Vorden